Tidevarv komma – och tidevarv försvinna

Euyoga – den goda yogan – höll till i lokaler i Prästgårdsängen men flyttade till Föreningsgatan och Mediyogainstitutet hösten 2019. Där övertog jag studion och döpte om den till yogaOM december 2019. Sedan kom Covid och alla fantastiska lärare och deltagare stöttade mig och varandra igenom den svåra tiden men det tog styggt ekonomiskt för yogacentret. Så jag och min vän Loredana slog ihop våra påsar i Soulyoga på Nordostpassagen 19 från januari 2023. Då var tankarna att det skulle vara ett traditionellt yogacenter där alla deltagare kunde boka all yoga under samma tak. Saker händer och förändras och det fanns inte utrymme för mig och Loredana att vara både administratörer för centret/studion och kunna utöva och undervisa i vår kära yoga. Så återigen fick vi göra om verksamheten så att nu är Soulyoga en community där lärare kan hyra in sig för en termin eller fler och i en härlig omgivning få dela med sig av sina kunskaper. Min yoga – Kundaliniyoga – och mina behandlingar, kan man fortfarande boka in via Soulyogas bokningssida.

Allt om Eucomps yoga – Euyoga – hittar du nu på denna hemsida: www.soulyogagoteborg.se

Och du kan boka in klasser och behandlingar via bokningssidan: https://soulyoga.touchupbooking.com/

Kundalini yoga

Yoga på Fridhem sommaren 2023 – GONGBAD

Nu är jag trött på regn och blåst! Jag tänkte vi skulle göra ngt annat – nämligen få ett gongbad! Nä du blir inte blöt – utan det är ljudet från gongens vibrationer som sköljer över dig. Och det är otroligt härligt!
Vi börjar med några korta stretchtövningar och sedan lägger du dig på en skön ullmatta och låter dig översköljas av gongens maffiga vibrationer under en längre tid – kanske en halvtimme. Sedan är det dags att vakna upp igen och kanske ta en kopp te.
Alla mattor och sånt finns här så du behöver bara komma i bekväma kläder. Passar gammal som ung!
Så är du nyfiken – eller kanske redan inbiten gongbadare – är du varmt välkommen.
Ladan är öppen en halvtimme innan arret börjar – det är bara att stiga in!
Texta mig på 0701-913163 så att jag vet att du kommer och lägger ut tillräckligt med mattor.
Det är kostnadsfritt men du får gärna swisha någon peng om du gillade det!
VARMT VÄLKOMMEN!!
PLATS: Yogaladan i Fridhem, Lövön
DATUM: söndag 30/7
TID: 16:30 – 18
SMS’a för bokning och bekräftelse om plats!

 Varmt välkommen!

önskar Åse